Cautare

3233 de rezultate pentru "numar deranjamente" (3.14 secunde)
Practic, legatura cu cetatenii nu exista deoarece fax-urile si telefoanele nu sunt instalate, iar pentru a obtine o simpla informatie bucurestenii trebuie sa se deplaseze la sediu sau sa detina un numar de telefon mobil al unui angajat al primariei.
Pentru un asemenea numar, deputata PSD era pregatita, mai ales financiar, sa sustina cu brio examenul de "titularizare". Numai ca, zilele trecute, Victor Ponta si Liviu Dragnea s-au rasucit, brusc, astfel ca numarul delegatilor creste pana la 500, numar care depaseste cu mult capcitatea de "convingere" a deputatei.
- de catre un grup de senatori si deputati, in numar 24 de capete. ... Unitatea asta politica de Stanga contine printre slujitorii, printre mercenarii ei, un numar semnificativ de parlamentari fosti membri ai Partidului National Liberal.
54/2010 limiteaza dreptul firmelor de a mai avea cate antrepozite fiscale doresc, ci obliga agentii economici care lucreaza cu produse accizabile sa detina un numar fix de astfel de depozite.
Potrivit procurorului general, magistratii botosaneni au fost laudati "pentru merite deosebite, in perioada 2009 - 2010, in activitatea profesionala, rezultate din instrumentarea unui numar mare de cauze, un numar ridicat de rechizitorii, cauze complexe sau cu impact in comunitate".
Una din cauzele care explica acest numar foarte mare de solicitari este faptul ca exista un numar formidabil de mare de legi care se adopta.
"La comisiile de avizare ANFP se afla in lucru un numar de noua documentatii. Un numar de sapte unitati administrativ-teritoriale din judetul Olt nu au transmis catre ANFP documentatiile necesare avizarii, acestea fiind Consiliul Judetean, orasul Potcoava si comunele Gura Padinii, Izbiceni, Izvoarele, Sarbii-Magura si Tatulesti.
Senatorul Serban Valeca (foto) a sustinut o declaratie politica in Senat, intitulata "Guvernul - balbe fara numar", pe care o puteti citi in continuare.
Acest fapt a permis ca cetatenii sa poata vota intr-un numar foarte mare, inclusiv cei de peste hotare si sa contribuie, astfel, la consolidarea democratei in aceasta tara aflata in imediata vecinatate a Uniunii Europene.
Potrivit acestuia daca AIE revine la guvernare cu 59 de mandate in parlament, acest numar nu este suficient pentru a alege presedintele, totusi au oportunitatea de a forma un guvern.
In urma alegerilor din iunie 2009, din partea Germaniei au fost alesi un numar de 99 de europarlamentari, in timp ce Tratatul de la Lisabona prevede ca numarul maxim, care revine Germaniei, nu poate depasi 96.
De altfel, in aceasta sesiune s-a inregistrat un numar considerabil de dezertari politice (cateva exemple: ... avem in continuare un numar covarsitor de proiecte de lege depuse de catre deputati si/sau senatori care sunt respinse.
Un alt aspect neluat in calcul este ponderea pe care o va avea diaspora ca numar de mandate, in conditiile unei cresteri a prezentei la vot exponentiale (de exemplu, de la 146.876 voturi in 2009 la peste un milion de voturi in 2012).
In conditiile reducerii numarului de parlamentari la 300 si a paritatii PSD-PNL (141 candidaturi pentru social-democrati si 141 candidaturi liberali), in urma simularii noului numar de colegii pentru fiecare judet, se ajunge la concluzia ca unii parlamentari social-democrati nici macar nu vor mai putea candida in judetele lor (20 astfel de parlamentari).
Deci, eu sunt de acord ca la nivelul Uniunii trebuie sa ne ridicam standardele si oricand Romania va sta la masa cu ceilalti membri sau cu un numar de membri sa discutam ce este de facut pentru limitarea fluxurilor de migratie ilegala.
Dat fiind ca, intotdeauna sunt mai multe cereri decat locuri, organizatia locala, pe baza unor criterii mai mult sau mai putin obiective, e nevoita sa respinga un numar de cereri.
In chiar primul numar al "Contrastului", Ion Iliescu a fost persiflat intr-o poezie cu accente comuniste: ... Si dupa primul numar, cand am vazut ca se vinde, am cerut salariu.
Liderul PSD admite ca "acest joc, al desemnarii cu atentie a unui numar mic de delegati nu este nou in politica romaneasca" si ca "Mircea Geoana l-a incercat anul trecut si la noi, la PSD si i-ar fi reusit daca n-am fi atras atentia asupra lui prin retragerea mea din lupta pentru presedintia partidului".
Atunci, seful statului a uitat de Constitutie si a sustinut ca PDL are dreptul sa numeasca premierul doar pentru ca a obtinut cel mai mare numar de mandate in Parlament.
2,5-4 milioane de romani care lucreaza, cersesc ori fura in strainatate de mai multi ani nu vor mai fi luati in calcul, pe de alta e vorba de un important spor negativ al populatiei, in ultimul deceniu si, nu in ultimul rind, metodologia folosita ar putea, spre exemplu, sa "scape" un foarte mare numar de studenti, care ar urma sa fie inregistrati nu la domiciliu, ci acolo unde ii gasesc - daca ii gasesc!
google-analytics.com